Kad Kahwin Digital Serendah RM9.90

Dilengkapi dengan button navigasi, whatsapp, add to calendar dan real time kata-kata ucapan. Digital link adalah valid seumur hidup.

  • Digital link adalah seumur hidup
  • Siap dalam masa 24 jam
Get Started
Kad Kahwin Digital Main Poster

Ciri-ciri kad kahwin digital kadzkahwin.com

kadzkahwin.com mempunyai pelbagai fungsi menarik

Contact

Dengan fungsi buttonWhatsapp memudahkan tetamu untuk menghubungi anfa dengan sekali klik sahaja.

Add to Calendar

Simpan majlis perkahwinan anda di Google calendar.

Realtime Kata-kata Ucapan

Berikan kata-kata ucapan kepada pasangan mempelai secara real-time, tetamu komen anda reply!

Navigasi

Malas nak type alamat? Xpe, kad kahwin digital dah dilengkapi dengan sistem navigasi dah.

Count Down

Sistem counting days memudahkan tetamu untuk menguruskan jadual suapay tidak ketinggalan hari-hari penting anda.

Lifetime

Jadikan link ini sebagai kenangan abadi anda, baca komen-komen yang mencuit hati sehingga ke anak cucu anda.

Muzik

Kad kahwin zaman now wajib ada lagu, baru menusuk kalbu giteww.

Money Gift

Bagi yang tak dapat menghadiri majlis perkahwinan anda, mungkin ada sesuatu yang mereka dapat hulurkan untuk anda. Xpe, sedikit sumbangan supaya majlis anda berjalan lancar.

Galeri

Abadikan kenangan anda dalam kad kahwin digital dengan meletakkan gambar kenangan anda bersama pasangan.

Mudahkan Urusan Dengan Kad Kahwin Digital

Dengan menggunakan kad kahwin digital kadzkahwin.com memudahkan urusan perkahwinan dan jemputan majlis anda lebih mudah dan teratur.

97.8%​

Menggunakan kad kahwin digital​

98.35%​

Respon yang baik daripada penggunaan kad kahwin digital

Who We Are?​

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Nulla facilisi morbi tempus iaculis.

  • Free 14-day trial
  • Cancel at anytime
Get Started

Apa Kata Pelanggan Kami

Neque egestas congue quisque egestas diam in. Semper quis lectus nulla at volutpat diam ut venenatis.

noorfarhana2609

Puas hati. Harini order, harini siap. Hasil dia pun kemas sangat ❤️ Simple & nice. Harga dia pun berpatutan. Brides mana2 yang tengah cari kad kahwin digital ni tolong jangan ragu2 nak order dengan seller ni. Sumpah takkan menyesal 😘

ntschaaa

alhamdulillah received♥️ berbaloi ya buat kat sini, recommend sangat ii yg nak buat digital kad harga berpatutan & kualitinya. harga murah tapi lawa gilaaaaaaa srs !!! hahahahahh. layanan pun baikjee, ikut je semua kemahuan kita 🥰😍 thankyou 💕 semoga dimurahkan rezeki & dipermudahkan segala urusan ya.

aisyahassan

Fast job ye. Within 3 hrs dah boleh dapat. And so cantik, amatlah berpuas hati with their service. And soo murahh with this kind of quality. Better than what our wedding planner buat 😂

Kami Mengabadikan Cinta Anda Sepanjang Zaman

Dengan semua pakej kad kahwin digital, kami menyediakan link digital yang sah seumur hidup

Standard

RM9.90

Sesuai Untuk Anda


  • Lifetime link
  • 300 Pilihan Design
  • Whatsapp
  • Location
  • Add to Calendar
  • Realtime komen
  • Countdown
Gold

RM29.90

Sekali Seumur Hidup


  • Lifetime link
  • 300 Pilihan Design
  • Whatsapp
  • Location
  • Add to Calendar
  • Realtime komen
  • Countdown
  • Music
  • Galeri
Diamond

RM35.90

Abadikan Dalam Kenangan


  • Lifetime link
  • 300 Pilihan Design
  • Whatsapp
  • Location
  • Add to Calendar
  • Realtime komen
  • Countdown
  • Music
  • Galeri
  • Money Pocket